Gå direkt till innehåll
Kundcase: Tidsbesparing och trygghet – därför valde TechFactory Pensure

Dokument -

Kundcase: Tidsbesparing och trygghet – därför valde TechFactory Pensure

Konsultbolaget Techfactory tröttnade på sin omständliga tjänstepensionslösning och valde att byta leverantör. Enkelheten och den lättnavigerade plattformen gjorde att valet föll på Pensure. – Vi är verkligen nöjda. Det är enkelt och tydligt. Det var framför allt det som gjorde att vi valde Pensure, att våra anställda slipper dolda avgifter genom den här lösningen är en stor bonus, säger Fredrik.
  • Licens: Medieanvändning
    Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
  • Filformat: .pdf
Ladda ner

Ämnen

Kategorier

Regioner

Presskontakt

Mikael Claesson

Mikael Claesson

Presskontakt Founder - CEO +46 70 7306903

Relaterat innehåll

Förmodligen Sveriges enklaste och mest prisvärda tjänstepension!

Pensure är en digital plattform där små och medelstora företag enkelt kan teckna lönsamma avtal för tjänstepensionen. Varje krona sparas i hållbara verksamheter, vilket ger dig mer pengar att leva livet för som pensionär - samtidigt som du bidrar till en bättre värld.

Pensure AB
Box 55 607
102 14 Stockholm
Sverige