Gå direkt till innehåll
"Förmodligen Sveriges enklaste och mest prisvärda tjänstepension"
"Förmodligen Sveriges enklaste och mest prisvärda tjänstepension"

Nyhet -

Nectima - om uppdraget att utveckla Pensure.se

Hösten 2017 gick Nectima in i ett samarbete med Pensure, en digital plattform där små och medelstora företag enkelt kan teckna branschens mest lönsamma avtal för tjänstepension.

Då Pensure kom till Nectima med en förfrågan om att utveckla en produkt för att helt digitalt hantera tjänstepension fick vi en spännande utmaning, både tekniskt och UX-mässigt.

Vårt uppdrag blev att skapa en användarvänlig och modern tjänst utan förvirrande flöden, manuella processer och onödig teknisk komplexitet som hanterar tjänstepensioner på ett tillförlitligt, säkert och seriöst sätt. Ett roligt arbete både för våra designers, arkitekter och utvecklare som tog sig an traditionella vyer och komplexa flöden och förenklade dem med modern design och teknik.

Äntligen kan vi presentera resultatet för er och ni hittar det här

Ämnen

Regioner

Presskontakt

Mikael Claesson

Mikael Claesson

Presskontakt Founder - CEO +46 70 7306903

Relaterat innehåll

Förmodligen Sveriges enklaste och mest prisvärda tjänstepension!

Pensure är en digital plattform där små och medelstora företag enkelt kan teckna lönsamma avtal för tjänstepensionen. Varje krona sparas i hållbara verksamheter, vilket ger dig mer pengar att leva livet för som pensionär - samtidigt som du bidrar till en bättre värld.

Pensure AB
Box 55 607
102 14 Stockholm
Sverige