Gå direkt till innehåll
Mikael Claesson - grundare av Pensure
Mikael Claesson - grundare av Pensure

Pressmeddelande -

Pensure inleder distributionssamarbete med Marginalen Bank

Marginalen Banks företagskunder kommer från och med idag få möjlighet att teckna avtal med Pensure AB och ansluta sig till företagets digitala plattform för tjänstepensioner. Pensure.se - är en digital tjänst med ny avgiftsmodell på tjänstepensioner där små och medelstora företag får tillgång till upphandlade priser på tjänstepensioner. En prissättning som tidigare bara varit förbehållna stora företag och premiecentraler.

- Våra företagskunder och entreprenörer över lag tycker att det är dyrt och krångligt att pensionsspara. Pensures tjänst är enkel och digital och passar bra in i vår strategi att förenkla vardagen för landets småföretagare, säger Ewa Glennow, vd Marginalen Bank.

Pensure lanserade strax innan sommaren en digital tjänst för tjänstepensioner. Erbjudande som går under benämningen: “Förmodligen Sveriges enklaste och mest prisvärda tjänstepension” har fått stor uppmärksamhet på marknaden och intresset från olika organisationer och företag kring distributionssamarbete har varit stort. Organisationer med kunder inom SME-segmentet ser möjlighet att komplettera sitt befintliga kunderbjudande med digitala pensioner och medlemsorganisationer ser potentialen att stärka sitt befintliga medlemserbjudande.

- Det är självklart mycket tillfredsställande när potentiella samarbetspartners ser potentialen i vår tjänst och vill samarbeta kring digitala och prisvärda tjänstepensioner. Vi är väldigt glada över att nu Marginalen Bank, som första svenska bank, kommer att hänvisa sina företagskunder till oss för våra tjänstepensionslösningar”, säger Mikael Claesson - grundare av Pensure.

Pensures tjänst innebär att småföretagaren får tillgång till upphandlade priser på tjänstepensioner som tidigare endast varit förbehållna storföretag och koncerner. Till skillnad från traditionella lösningar som i flera led tar betalt genom en procentsats på förvaltat kapital, tar Pensure istället ut en årlig licensavgift på 2 988 kr, plus 300 kr per användare, från företaget för att ge dem tillgång till pensionsverktyget som Pensure utvecklat. Detta innebär att en 30-årig företagare som sparar 4 000 kr per månad kan få cirka 3,2 miljoner kronor mer utbetalt i pension via Pensure. Hanteringen av pensionen sker helt digitalt och dessutom ges rådgivning direkt genom plattformen.

För ytterligare information kontakta:

Mikael Claesson, grundare Pensure, +46 70 730 69 03, mikael@pensure.se

Anders Karlström, informationschef Marginalen, +46 70 735 36 77, anders.karlstrom@marginalen.se 

Ämnen

Regioner


Pensure är en digital plattform där små och medelstora företag enkelt kan teckna lönsamma avtal för tjänstepensionen. Varje krona sparas i hållbara verksamheter, vilket ger dig mer pengar att leva livet för som pensionär - samtidigt som du bidrar till en bättre värld.

Presskontakt

Mikael Claesson

Mikael Claesson

Presskontakt Founder - CEO +46 70 7306903

Relaterat innehåll

Förmodligen Sveriges enklaste och mest prisvärda tjänstepension!

Pensure är en digital plattform där små och medelstora företag enkelt kan teckna lönsamma avtal för tjänstepensionen. Varje krona sparas i hållbara verksamheter, vilket ger dig mer pengar att leva livet för som pensionär - samtidigt som du bidrar till en bättre värld.

Pensure AB
Box 55 607
102 14 Stockholm
Sverige